Zeven stadswoningen en dertien appartementen
midden in het stadshart van Den Helder

Zichtzijde Polderweg

De Zusters,
Statig wonen aan het Julianaplein

Wonen in het stadshart

Het nieuwbouwproject “De Zusters” bestaat uit dertien appartementen en zeven stadswoningen. Het ligt fraai in het hart van Den Helder, met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Denkt u daarbij aan winkels, supermarkten, openbaar vervoer, scholen en zorg. Kortom, alle basisbehoeften zijn nabij. Ook van belang – en voor sommigen essentieel! – is de wens te kunnen wonen in het centrum. Al is het maar vanwege de gezelligheid: u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de nieuwe schouwburg, een filmpje pakken in de bioscoop, of ontspannen wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrasjes. Er is genoeg te doen!

Bijzondere architectuur

Het statige gebouw aan het Julianaplein is van bijzondere architectuur. Zo is veel aandacht besteed aan een natuurlijke lichtinval, aan de buitenruimten, waaronder balkons, terrassen en dakterrassen. Maar ook de entrees, eigen parkeerplaatsen en bergingen hebben veel aandacht gekregen. De zeven stadswoningen zijn gepland aan de Polderweg en op de hoek Polderweg richting Julianaplein. Gezien vanaf de Polderweg is architectonisch gekozen voor een bescheiden overgang van laagbouw naar hoogbouw. De wooneenheden lopen daardoor vloeiend in elkaar over en passen harmonieus bij elkaar.

Appartementen

De appartementen zijn alle ruim en licht van opzet en variëren in woonoppervlakte van circa 91 m² tot 128 m². De buitenruimten verschillen in grootte: van circa 7m² tot 117 m².

De woningen

De woningen zijn weloverwogen en praktisch ingedeeld. En ook hier heeft lichtinval een eminente rol gespeeld in de ontwerpfase. De woningen variëren in woonoppervlakte van circa 128 m² tot 143 m². De buitenruimten verschillen in grootte van circa 16 m² tot 79 m². 

Bergruimte en parkeerplaats

Daarnaast beschikken alle eenheden over een eigen bergruimte en een privé parkeerplaats. Uw conclusie is juist: welk formaat leefruimte u ook wenst, het project “De Zusters” biedt het u!

Aan de realisatie van ‘de ZUSTERS’ werken

Projectontwikkelaar
Woningstichting Den Helder
Constructeur
A. Harder B.V.
Architect
Office Winhov
Makelaar
Colthof Makelaardij
Aannemer
Dozy Bouwen en Ontwikkelen
Notaris
Notarissencombinatie Den Helder