Zeven stadswoningen en dertien appartementen
midden in het stadshart van Den Helder

De Zusters – Locatie & omgeving

Wonen op een fijne locatie

“In De Zusters woont u op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Den Helder met zee, winkels en het historische Willemsoord op een steenworp afstand”

Den Helder ontwikkelt zich tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als School7, de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk.

Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van De Zusters plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode. 
Den Helder kent een levendig stadscentrum waarbij de eigenaren van diverse panden in met name de Keizerstraat deelnemen aan de gevelverbeteringen waardoor ook deze straat aantrekkelijk wordt om te winkelen. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe
Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Op een steenworp afstand vindt u prachtige natuur: duinen, strand en zee. Den Helder laat u genieten van het goede leven.

Een stad om van te genieten

Na hooguit tien minuten lopen staat u op de Helderse Zeedijk en heeft u een adembenemend uitzicht over het Marsdiep. Met zonnebadende zeehonden op de Razende Bol en in de verte de contouren van Texel. En als u de fiets pakt, wordt u binnen een kwartier omgeven door strand, duinen, bos en landerijen. De rust van de natuur plus de stedelijke dynamiek: een unieke combinatie! Het plan wordt ontwikkeld door Woningstichting Den Helder. Het sluit voortreffelijk aan op de omgeving en past welbedacht in de ontwikkeling die het stadshart van Den Helder momenteel doormaakt.

Den Helder in vogelvlucht

  • Uitgebreid wandel-, fiets- en kanonetwerk
  • Gezellige restaurants, cafés en lunchrooms
  • Nieuwe schouwburg met uitdagend programma
  • Culturele uitstapjes als het Marinemuseum, het Reddingmuseum, Fort Kijkduin en het Nollenproject
  • Natuurgebieden van duin, strand, wadden en bos
  • Binnen 50 minuten in Amsterdam
  • Jaarlijkse evenementen als Dag van de Muziek, Historisch Weekend en Marinedagen

Aan de realisatie van ‘de ZUSTERS’ werken

Projectontwikkelaar
Woningstichting Den Helder
Constructeur
A. Harder B.V.
Architect
Office Winhov
Makelaar
Colthof Makelaardij
Aannemer
Dozy Bouwen en Ontwikkelen
Notaris
Notarissencombinatie Den Helder